Loading...
Samenwerking2024-05-26T10:46:47+00:00

Samenwerking

Als Performance Coach, gespecialiseerd in leiderschap en interim manager kom je veel ondernemers tegen. Zo ben ik Peter de Blank, bedrijfsadviseur, tegengekomen en werken wij samen door coaching en bedrijfsadvies te combineren.

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat wij bedrijven in goede tijden, maar ook in slechte tijden volledig bij kunnen staan. De financiën, de bedrijfsprocessen en de ondernemer moeten in balans zijn om doelen te kunnen behalen.

De samenwerking heeft geresulteerd in mooie trajecten en wij organiseren binnenkort een avondtraining voor DGA’s en CEO’s. Mocht je nu al interesse hebben, dan zetten wij je op de wachtlijst en zullen wij je contacteren als de training gepland gaat worden.

De samenwerking

Ontdek hoe onze uniek samenwerking en benadering, u en het bedrijf in goede maar ook slechte tijden bij kan staan.

Kernwoorden: Uniek, professionaliseren, doelen management, leiderschap, financiën op orde.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Een Tipje van de sluier van de unieke training

Ga de avond door met een unieke combinatie van bedrijfsstrategie en leiderschapsontwikkeling, speciaal ontworpen voor MKB-ondernemers. Ontdek tijdens deze interactieve avond hoe u uzelf en uw business kunt versterken voor maximale aantrekkelijkheid bij financiële instellingen en potentiële kopers.

Aan het eind van de avond zult u niet alleen inzicht hebben in wat banken en investeerders zoeken in een bloeiend bedrijf, maar u zult ook uitgerust zijn met praktische tools en kennis om uw sterke punten te benadrukken en de zwakke punten te verbeteren. Deze avond is niet alleen een investering in uw bedrijf, maar ook in uw persoonlijke groei als leider.

Peter de Blank

Hier een korte introductie over Peter:

Mijn naam is Peter de Blank, ik help u navigeren door de complexe wereld van ondernemerschap. Na mijn studie bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik samen met mijn neef het familiebedrijf overgenomen, dit is 14 jaar geleden beëindigd. Sindsdien heb ik, vanuit oprechte passie, meer dan 200 bedrijven mogen adviseren.

Laten we samenwerken

Jij bent een unieke ondernemer en daar past geen standaard programma bij.

Ga naar de bovenkant