Even voorstellen

Ik ben Performance Coach en hou mij bezig zakelijke en persoonlijke prestaties. Ik heb een aantal punten in mijn leven waar ik mij op focus, dat zijn mijn Gezin, Gezondheid, Zaak en Zelfontwikkeling. Deze punten komen iedere dag terug wat resulteer dat ik ook weet wat ik mijn klanten vraag en ze hierdoor ook beter kan begeleiden.

Om zo veel mogelijk impact te maken bij mijn klanten durf ik relaties op het spel te zetten door eerlijk te zijn, vragen te stellen die anderen nog nooit hebben gedaan, laat klanten kijken waar ze nog nooit hebben gekeken en waarschijnlijk ook niet naar willen kijken. Ik ben dan ook iemand die confronteert als ik tegenstellingen tegenkom in gedrag en resultaat. Ik voer de druk op om nieuwe toekomsten te creëren en zet ik altijd in op continu ontwikkelen en verbeteren.

Als je toe kan passen wat je weet, transformeer je. Zelf heb ik een grote transformatie meegemaakt en kan ik zeggen dat dit ik nooit meer terug wil naar hoe het was.

Resultaten die ik heb behaald bij mijzelf: Financiële doelen behaald, droomklanten en opdrachten, intentioneel aanwezig bij mijn gezin, geen social media meer, energielekken gedicht, leren dealen met het verleden, er niet meer mooier uit willen zien dan de realiteit, gezond sportritme. Natuurlijk heb ik meer ambities en zal ik nooit stoppen mijzelf te ontwikkelen.

Mijn loopbaan

Mensen die mij kennen zullen opmerken dat ik altijd bezig ben met het creëren van een nieuwe toekomst.

Ik ben begonnen met het CIOS en daarna ben ik de opleiding Fysiotherapie gaan doen. Uiteindelijk kwam ik in de ondernemingsraad, ging ik Management studeren en werd ik afdelingshoofd in de zorg. De stap er na was nog groter, ik werd interim manager. Ik was gewend om vast in dienst te zijn en voordat ik mij had ingeschreven bij de KvK had ik mijn vaste baan al opgezegd.

Samen met mijn coach heb ik processen doorlopen die voor mij nodig waren om om te groeien. Ik leerde bijvoorbeeld omgaan met mijn interne wereld dialogen die mij jaren lang op mijn plek hielden. Als je eenmaal weet hoe het zit, is er geen weg terug.

Door mijn persoonlijke en zakelijke ervaringen heb ik twee takken van Weller Management opgezet, Performance Coaching en Interim Management

“Positief en negatief denkende mensen verdraaien de waarheid.”

David Weller • Weller Management

Hoe heb ik mij ontwikkeld?

Op de sportopleiding werd ik turntrainer, sportmasseur en fitnesstrainer.

Daarna ben ik fysiotherapie gaan studeren en werd ik personal trainer in het Okura in Amsterdam. Mijn ervaring vanuit het CIOS in combinatie met fysiotherapie was een perfecte combinatie als personal trainer en ben ik vanaf het CIOS al begonnen met Coachen.

Na de studie fysiotherapie kon ik meteen beginnen in het Dijklander Ziekenhuis en kwam ik terecht in de revalidatiegeneeskunde en de kliniek. In de revalidatie heb ik ruim 10 jaar ervaring op mogen doen met het werken in Multidisciplinaire teams. Deze teams waren continu aan het ontwikkelen en hielden wij elkaar scherp en werkten we altijd volgens de laatste ontwikkelingen. Deze afdeling heeft mij geleerd om een leven lang te leren. Hier ben ik ook nooit meer van afgestapt.

Ik heb mij kunnen specialiseren in de Revalidatie op de NMA-afdeling (Neuro Musculaire Aandoeningen), zoals ALS en MSA, maar ook werkte ik veel met cardiale, long, neuro, interne, amputatie, chirurgische, orthopedische en ic-patiënten.

Daarnaast was ik grotendeels van mijn werkzame periode als fysiotherapeut, turncoach, crossfit coach en personal trainer.

In de laatste jaren dat ik als fysiotherapeut werkte, zat ik in de ondernemingsraad (OR). Daar mocht ik mij gaan specialiseren in de financiële commissie en ben ik de laatste periode vice voorzitter geweest van de OR. De OR waar ik aan deelnam, was ontstaan uit een fusie van twee verschillende ziekenhuizen. Dit leverde een groot ondernemingsplan en 10-tallen afdelingsplannen op over bedrijfsvoering, harmonisatie en lateralisatie van de zorg. Tijdens de OR kwam ik erachter dat ik niet alleen wilde oordelen en adviseren over plannen, maar dat ik die ook wilde schrijven en ondernemen. Via het Dijklander heb ik de mogelijkheid gekregen om mij verder te gaan ontwikkelen.

Ik ging management studeren en werd tijdens mijn opleiding Manager van verschillende afdelingen.

Hier een greep uit de werkzaamheden als Manager in de zorg: begrotingen, opleidingsplannen, strategische personeelsplanningen, ziekteverzuim, functioneringstrajecten, projectmanagement, fusies, medewerkersconflicten, aanschaftrajecten, verbouwingen, verhuizingen, vergaderingen, Lean, Huddle bords et cetera.

Daarna is Weller Management ontstaan en heb ik al honderden mensen mogen helpen met mijn bedrijf. Van interim opdrachten van organisaties met 4000 medewerkers, individuele Performance coach trajecten van ondernemers die 10 miljoen + omzetten en blijven groei, ZZPers die starten en besparingen gerealiseerd tussen de 10k en 100k per maand. Ik kan zeggen dat de ROI er al heel vaak uitgehaald is.

Lees hierover verder in wat ik doe en wat ik voor je kan betekenen, of neem contact op.